Kommunikationsteamet hos Center for Syn og Hjælpemidler har et tæt samarbejde med fagpersoner i Aarhus kommune. Teamet bevilger hjælpemidler til personer i alle aldre med en funktionsnedsættelse, der påvirker deres kommunikation, hukommelse, struktureringsevne eller læse- og skrivefærdigheder.

Har du en borger med kommunikationsvanskeligheder, har du følgende muligheder for at få hjælp fra Kommuniktationsteamet:

  • Har borger adgang til Nem-id eller Mit-ID, kan du vejlede eller hjælpe borger med at ansøge om hjælp via borger.dk.
  • Hvis borger ikke har adgang til Nem-id eller Mit-ID, kan du på borgers vegne kontakte Kommunikationsteamet, så vil vi tage stilling til, om der skal oprettes en sag på borger

  • Opret henvendelse i Cura
    • Ansvarlig organisation: CSH Kommunikation (CSH - Center for Syn og Hjælpemidler)
    • Sagstype: Kommunikationshjælpemidler SEL § 112
    • Status: Ny

Som fagperson er du også velkommen til at kontakte Kommunikationsteamet, hvis du har spørgsmål, der relaterer sig til kommunikationsvanskeligheder eller hjælpemidler til kommunikation.

Kontakt i telefontiden

Kommunikationsteamet har telefontid hver torsdag kl. 12-13 på telefonnummer 70 25 04 22.

Her kan du ringe og få råd og vejledning om hjælpemidler og kommunikation. Når du ringer træffer du omstillingen, og du vil blive viderestillet til Kommunikationsteamet.

Send en krypteret e-mail

Du kan sende en krypteret e-mail til csh@mso.aarhus.dk - husk i emnefeltet at skrive 'Til Kommunikationsteamet'. Dermed vil alle i Kommunikationsteamet få din e-mail.