Kommunikationsteamet på Center for Syn og Hjælpemidler har et tæt samarbejde med fagpersoner i Aarhus kommune. Vi bevilger hjælpemidler til personer i alle aldre, med en funktionsnedsættelse der påvirker deres kommunikation, hukommelse, struktureringsevne eller læse- og skrivefærdigheder.

Har du en borger med kommunikationsvanskeligheder, har du følgende muligheder for at få hjælp hos kommuniktationsteamet:

  • Har borger adgang til Nem-id, kan du vejlede eller hjælpe borger med at søge på Borger.dk.
  • Hvis borger ikke har adgang til Nem-id, kan du på borgers vegne kontakte kommunikationsteamet. Så vil vi tage stilling til om der skal oprettes en sag på borger.
  • Opret henvendelse i Cura
    • Ansvarlig organisation: CSH Kommunikation (CSH - Center for Syn og Hjælpemidler)
    • Sagstype: Kommunikationshjælpemidler SEL § 112
    • Status: Ny

 

Som fagperson, er du også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål der relaterer sig til kommunikations vanskeligheder, eller hjælpemidler til kommunikation.

Kontakt i telefontiden

Vi har telefontid hver torsdag fra kl. 12.00-13.00 på telefonnummer 70 25 04 22.

Her kan du ringe og få råd og vejledning om hjælpemidler og kommunikation. Når du ringer træffer du vores omstilling, og du vil her blive stillet videre til kommunikationsteamet.

Send os en e-mail

Du kan du sende sikker mail til: csh@mso.aarhus.dk. Dermed sørger du for at alle i kommunikationsteamet får din mail. Husk at skrive: Til kommunikationsteamet, i emnelinjen.